Genele false, un trend tot mai des întâlnit

Genele false au început să urce tot mai mult în topul preferințelor femeilor din întreaga lume, nu doar la evenimente, ci și în viața de zi cu zi.

Acestea pot să îți ușureze procesul de înfrumusețare într-un fel în care, înainte să le folosești, cu greu îți poți imagina.

Știm că procesul de aplicare poate părea unul anevoios, însă, odată cu trecerea timpului, îți formezi mâna și totul va fi mult mai ușor. Cu toate acestea, există pe piață gene false usor de aplicat, așa că nu trebuie să te sperie dacă ești la început.

Mai mult decât atât, dacă până acum ți-a trecut prin minte că ai vrea să începi să folosești gene false și nu ai avut curaj, acesta este semnul pe care îl așteptai.

Noi îți spunem pașii prin care trebuie să treci pentru a avea rezultate bune din prima și să te convingem că nu este atât de greu precum pare. Este un proces prin care am trecut fiecare la un moment dat și care acum ni se pare floare la ureche.

Ține minte acești pași și vei vedea cât de mulțumită vei fi după ce îi vei pune în aplicare. Cu greu vei mai renunța la genele false sau te vei reîntoarce mereu la ele.

Ghid simplu pentru aplicarea genelor false

Odată ce apuci să pui prima dată în aplicare acești pași vei vedea că totul este mai ușor decât pare și te vei bucura de noua tu, mai frumoasă.

1. Alege genele care ți se potrivesc

Mai ales dacă aplici pentru prima dată gene false, îți recomandăm să alegi unele care nu sunt foarte diferite de ale tale, nici în ceea ce privește lungimea, și nici forma sau volumul. Fă acest lucru progresiv, în așa fel încât să nu pară că sunt nenaturale.

2. Pregătește ochii și genele

Acest pas este crucial, la fel cum este și curățarea tenului seară de seară pentru ca acesta să arate bine și să fie sănătos.

Asigură-te că, atât pleoapele, cât și genele sunt curățate cum trebuie și orice urmă de machiaj sau ulei este îndepărtată. Oricare dintre acestea pot să afecteze aderența genelor și astfel acestea să cadă când ți-e lumea mai dragă.

3. Aplică adezivul cu atenție

Însă nu înainte de a face un test pe o porțiune mică din pleoapă pentru a te asigura că nu ai nicio reacție alergică la acesta. Apoi aplică o cantitate mică de adeziv pe baza genelor false cu ajutorul unui aplicator sau a unei pensule subțiri. Cantitatea nu trebuie să fie una mare pentru a te asigura că acesta nu va aluneca și nu va avea un aspect neplăcut.

4. Aplică genele false

Am ajuns la pasul de care se teme cea mai multă lume, însă cu fiecare aplicare vei deveni tot mai îndemânatică.

La început se poate să ai nevoie de ajutorul unei pensete pentru a poziționa banda genelor false cât mai aproape de genele naturale începând de la interiorul ochilor spre exterior.

Asigură-te că poziția genelor este cea pe care o dorești și dacă nu e, ajustează-o în așa fel încât să îți fie pe plac. Așteaptă câteva secunde pentru a fi sigură că adezivul s-a uscat și apoi bucură-te de noul look.

5. Finisează machiajul

Amestecă genele naturale cu cele false și așa puțini își vor da seama de schimbarea reală pe care ai făcut-o. Dacă vrei să fii mai încrezătoare, aplică puțin rimel în așa fel încât culoarea acestora să fie aceeași.

Completează machiajul cu restul produselor pe care dorești să le porți și bucură-te de rezultat.

6. Îndepărtarea genelor false

După ce te-ai bucurat de noul tău look pentru mai multe zile, este momentul să dai jos genele false.

Alege o soluție pentru a dezlipi adezivul sau folosește un disc demachiant îmbibat în apă caldă. Aplică-l câteva secunde peste gene și apoi îndepărtează ușor genele începând cu colțul exterior spre interior.

Bucură-te de un nou look cu ajutorul genelor false și viața ți se va schimba. Nu îți fie teamă să încerci ceva nou! Credite foto: pexels.com