eMAG începe o mare campanie de vară. Ce produse au cele mai mari reduceri

Magazinul online eMAG propune reduceri de până la 60% la o mulţime de produse de îngrijire personală pentru bărbaţi şi femei.

Întreaga ofertă specială poate fi consultată AICI.

Mai jos, vom prezenta cele mai interesante reduceri din cadrul acestei oferte de vară de la eMAG. Epilatoarele, de pildă, au preţuri mai mici cu 45%, iar accesoriile pentru depilare vin şi ele cu 30% discount. Aparatele de ras electrice şi cele de tuns vin şi ele cu reduceri de până la 45-60%.

La reducere sunt şi cremele şi uleiurile de protecţie solară pentru copii şi adulţi, precum şi gelurile de duş, şampoanele şi balsamurile şi deodorantele. Pentru aceste produse, reducerea poate ajunge la 60%.

Şi parfumurile au reduceri semnificative la eMAG, de la 35% la copii şi 45% la femei, până la 50% la bărbaţi. Nu au fost uitate produsele pentru machiaj şi manichiură, ale căror preţuri au fost reduse în această perioadă cu până la 45%.

reduceri emag de vara
Reduceri și la electrocasnice, televizoare și biciclete, la eMAG

Magazinul online are şi reduceri la electrocasnice mari mărcile Hotpoint şi Indesit, de la frigidere şi maşini de spălat la incorporabile. Întreaga ofertă poate fi consultată AICI.

hotpointŞi televizoarele, videoproiectoarele şi frigiderele de bere sunt la reducere, în cadrul unei campanii speciale dedicate Euro 2016. Găsiţi preţurile speciale AICI.

tvŞi reducerile la biciclete sunt unele foarte mari în această perioadă, unele modele având preţ mai mic chiar şi cu 50% în această perioadă. Toate reducerile la biciclete sunt prezentate AICI.
biciclete

Salvează

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.