eMAG începe campania „Zilele Electrocasnicelor”. TOP 7 produse la ofertă

Magazinul online eMAG organizează, în acesta zile, marea campanie de reduceri Zilele Electrocasnicelor, în cadrul căreia produsele se vând cu prețuri mai mici chiar și cu 65%.

Toate electrocasnicele la reducere pot fi consultate AICI.

Au fost incluse în ofertă electrocasnice mici și mari, din toate categoriile: frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, uscătoare, incorporabile, aragazuri, aspiratoare, fiare de călcat, aparate de preparat cafeaua și alte băuturi, aparate de bucătărie, aparate de aer condiționat, dar și articole de menaj.

Noi am consultat oferta celor de la eMAG și vă propunem mai jos o listă cu 7 electrocasnice la preț tentant în acest zile:

1. Combină frigorifică Arctic, capacitate 291 litri, Clasa A+, albă.

Frigiderul are un preț redus cu 28% în această perioadă. Produsul este disponibil AICI.

frigider2. Masină de spălat rufe slim Arctic, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb.

Mașina se vinde, în această perioadă, la un preț sub 800 de lei. Puteți profita de ocazie accesând linkul eMAG de AICI.

masina de spalat rufe3. Pachet cuptor incorporabil Hansa, electric, cu funcție Grill și plită pe gaz Hansa cu aprindere electrică.

Cu ajutorul reducerii eMAG, pachetul compus din 2 produse costă sub 1500 de lei în această perioadă. Găsiți oferta AICI.
pachet incorporabile4. Mașină de spălat vase Electrolux, 9 seturi, 5 programe, clasa A.

Mașina are o reducere de 22% și este disponibilă AICI.

masina de spalat vase5. Aparat de aer condiționat Beko, 9000 BTU, clasa A++, filtru cold plasma ion generator, Filtru 4 în 1, funcție dezumidificare, auto-restart, cu kit de instalare inclus. Aparatul este redus cu 25% în această perioadă. Îl puteți găsi AICI.

aer conditionat6. Robot de bucătărie Kenwood Classic Chef, 800W, bol de 4,6 litri, viteză variabilă. Prețul este cu 50% mai mic în această perioadă. Găsiți robotul AICI.

robot7. Aspirator fără sac Samsung, 2l, tub telescopic metalic, putere de 1500W, filtru HEPA. Prețul este redus cu 31% în această perioadă. Descrierea completă a produsului poate fi consultată AICI.
aspirator

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.