”Cum îmi dau seama dacă …”. Perla zilei înainte de proba la română de la BAC 2017

Elevii au susținut luni, 26 iunie, proba la română de la BAC 2017. Un elev dintr-o comună din Buzău nu a fost însă preocupat foarte tare de subiecte, ci de o întrebare chiar mai importantă.

”Cum îmi dau seama dacă sunt real sau uman?”, a întrebat el pe un grup de Facebook dedicat examenului de Bacalaureat.

Amuzați, alți elevi i-au răspuns la postare, iar băiatul a aflat că este absolvent de profil real. Într-un comentariu la propria postare, el adaugă ”Până la subiectul 3 sunt ok, de acolo cancer”.

Anul trecut, în județul Buzău rata de promovabilitate la examenul de Bacalaureat a fost de 65,58%, sub media națională de circa 67%.

Elevii care dau BAC-ul în 2017 au susținut proba la română, marți e proba la limba maternă, iar miercuri este proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie). Vineri este proba la alegerea a profilului. Rezultatele examenului de BAC 2017 apar miercuri, 5 iulie.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.