Cu dispozitivele high-tech, vă simțiți ca un agent secret

Tehnologia viitorului este la îndemână pentru toată lumea

Nu este o surprinză că 007, agentul MI5 cunoscut sub numele de James Bond are o colecție incredibilă de dispozitive tehnice, gadgeturi și echipamente de-a dreptul uimitoare. De-a lungul anilor, Bond a impresionat lumea cu o tehnologie de vârf la care cei mai mulți dintre noi pot doar să viseze. În anul 2021 este cu totul altceva. Oricine, oriunde, cu resursele potrivite, poate accesa dispozitive incredibile care vă fac să vă simțiți ca un James Bond reîncarnat.

Desigur, tehnologia uimitoare vine la pachet și cu responsabilitatea. Explorăm acum lumea fantastică a stilului de viață al lui James Bond, plină de dispozitive și tehnologii de care nici nu ne-am dat seama că sutn disponibile.

GreatNews.ro a inspirat această recenzie, prin intermediul unui articol din ianuarie 2021 despre „Cele mai bune microfoane și camere de supraveghere pentru casă.” Microfoanele și camerele de securitate ascunse sunt un punct minunat de plecare. Acest dispozitive high-tech vă vor face cu siguranță să vă simțiți ca un super detectiv.

Sunt disponibile multe camere video conectate prin Wi-Fi, cu o gamă largă de prețuri. Testul de bază al unei camere de supraveghere de calitate include: conectivitate, claritate și fiabilitate. Multe camere de supraveghere au funcții de redare și înregistrare în cloud ca serviciu premium prin intermediul producătorului și al furnizorului de aplicații.

Funcția de înregistrare este o idee bună, cu opțiunea de a comuta între calitate de înregistrare HD și LD. Abonamentele mai scumpe oferă o capacitate de stocare mai mare, lucru ideal pentru înregistrarea HD. Dacă aveți un buget restrâns, înregistrarea la calitate LD va fi suficientă.

Camerele video conectate prin Wi-Fi pot fi accesate de pe smartphone, tabletă sau phabletă de oriunde sunteți. Nu trebuie să urmăriți criminali profesioniști sau personaje infame – puteți folosi camerele conectate prin Wi-Fi ca să vedeți ce fac animalele de companie când ieșiți la restaurant, să vă asigurați că bona are grijă de copiii dvs. sau ca să vă supravegheați casa cât timp sunteți plecați în vacanță.

Descuiați ușa de la 1000 km distanță!

În același mod, camerele conectate prin Wi-Fi de la intrare sunt din ce în ce mai folosite. Industria securității casei a înflorit în ultimii ani, datorită disponibilității răspândite a gadgeturilor ultra dezvoltate. Google Nest și alte sonerii inteligente cu cameră populare se vând ca pâinea caldă. Vorbind de ușa de intrare, mulți oameni nu mai folosesc cheile standard și își înlocuiesc încuietorile cu unele fără cheie, conectate la Wi-Fi.

Desigur, puteți folosi tastatura digitală de modă veche, dar dacă sunteți departe de casă și cineva trebuie să intre? Aici intervine opțiunea Wi-Fi. Trimiteți o parolă meșterului, bonei, agentului imobiliar sau rudei care trebuie să intre pe proprietatea dvs. cât timp sunteți plecați. Aceste parole unice pot fi folosite pentru a putea intra pe proprietatea dvs. Foarte ingenios!

Încuietorile inteligente au funcții de încuiere/descuiere de la distanță, gestionare simplă a accesului și securitate asemănătoare cu cea de la Fort Knox. Putem enumera diverse mărci, precum August 3 Generation, August Pro Third-Generation with Connect, Schlage Encode și Ultraloq UL3. Nu toate încuietorile inteligente sunt compatibile Wi-Fi, așa că asigurați-vă că verificați cu atenție.

Din fericire, internetul lucrurilor a facilitat siguranța, securitatea și conectivitatea în toată casa prin intermediul dispozitivelor Alexa și Siri. Aceste sisteme de gestionare a casei și prieteni virtuali de la Google și Apple se dovedesc a fi dispozitive adaptate la IA incredibil de capabile.

Funcționalități în oglindă de la PC, Mac, smartphone la Smart TV și dincolo de acestea

Până în acest punct, probabil vă gândiți că toate acestea nu seamănă cu tehnologia în stilul James Bond, ci mai degrabă cu filmele de la Hollywood inspirate de IA. Ne vin în minte câteva nume, precum: I-Robot, Ex Machina, Chappie și Minority Report. Din fericire, nu trebuie să fiți o creație SF pentru a putea folosi toate aceste tehnologii. Bond este dur, ursuz, rafinat și pregătit pentru provocările acestor dispozitive tehnice, exact ca dvs.

Dacă totul evoluează prea repede pentru gusturile dvs., nu vă temeți. Există o mulțime de funcții, caracteristici și haine pe care le folosiți deja în casa dvs. Sunteți, practic, un James Bond sub acoperire fără să știți. Gândiți-vă la dispozitivele dvs. informatice: unitățile PC, Mac, Android și iOS.

Fiecare dintre aceste dispozitive adaptate la internet pot să se conecteze la aproape toate dispozitivele conectate la internet din casa dvs. Acest lucru este valabil mai ales cu funcțiile de streaming, emisie și oglindă. Practic, toate acestea se referă la afișarea conținutului de pe smartphone, tabletă, phabletă sau Mac pe televizorul cu ecran mare.

Nu trebuie să mai folosiți cabluri HDMI – sunt de modă veche. Acum nu trebuie decât să conectați Apple TV la MacBook și gata! În absența unui Apple TV, funcția este disponibilă pe toate televizoarele inteligente. Astfel, se poate oglindi instant conținutul de pe MacBook pe ecranul TV, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de vizionare pe ecran mare.

Pregătiți-vă să aruncați zarurile ca Bond

Vreți să ieșiți din comun și să îl imitați pe James Bond? Ce ziceți să conectați căștile digitale, fără fir? Astfe, nimeni din casă nu va fi deranjat când urmăriți un film de acțiune. Dar dacă vreți cu adevărat să vă simțiți ca James Bond acasă (și cine nu vrea?), atunci jocurile de cazinou sunt ceea ce căutați. Vorbim despre mesele de ruletă, unde iconicul James Bond poate folosi chiar și strategia de pariere James Bond pentru a juca la ruletă.

„Agitat, nu amestecat”, vă gândiți, când vă conectați la un cazinou online complet reglementat și jucați din confortul casei dvs. Cu un HDTV cu diagonală de 165 cm, puteți să redați în flux jocurile online de la un cazinou online complet reglementat direct pe televizorul Sony Bravia sau de orice altă marcă de calitate înaltă. Este o experiență de divertisment neegalată, una pe care cu siguranță nu veți regreta că ați încercat-o.

În zilele noastre, liberalizarea jocurilor online a facilitat o dezvoltare uimitoare a industriei. Jucătorii peste 18 ani pot să se conecteze instant la cazinoul online preferat, să exerseze jocuri în modalitatea demonstrației, direct din browser, exact ca James Bond. Dacă doriți o experiență realistă, accesați arena cazinoului live, cu dealer. Acesta este high-tech prin excelență. Cu dispozitive tehnologice portabile, precum iWatch și Air Pod, vă aflați, practic, în matrice, conectați tot timpul.

Cazinoul live cu dealer elimină competiția

E ca și cum ați fi fost teleportați din sufragerie, camera de zi sau dormitor direct în cazinou, unde vă așteaptă dealeri adevărați. Mai interesant de atât nu se poate! Bond este cu siguranță un om cu multe preferințe, însă pe aceasta o adoră. Jocurile live cu dealer se află pe lista activităților preferate când vine vorba de inovațiile high-tech.

Programatorii, designerii de jocuri și cazinourile online și-au adunat talentele colective pentru a oferi o experiență de divertisment liberă prin cazinoul live cu dealer. Cu jocurile live cu dealer puteți arăta șic, suav și sofisticat, exact ca James Bond. Ruleta, Baccarat, Blackjack, Roata norocului, Texas Hold’em și alte activități excelente sunt disponibile acum în acest format de joc.

Vă simțiți ca un agent secret? Am putea continua la nesfârșit despre tehnologiile incredibile disponibile imediat pentru fiecare dintre noi. Nu este nevoie decât de puțină creativitate, un buget și o schimbare de paradigmă în procesele de gândire. Lumea se îndepărtează rapid de sistemele tradiționale și se îndreaptă spre sistemele, soluțiile și optimizările oferite de tehnologie. Sunteți gata pentru evoluția tehnologică de generație următoare?

Mike Paul

Admin of  suomitanaan.com