Prognoză specială pentru București. Ploi torențiale, vânt puternic, descărcări electrice

Foto: Skitterphoto / pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru municipiul București, valabilă în intervalul 7 mai, ora 10:00 – 7 mai, ora 23:00.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

În acest interval orar, Bucureștiul se află sub cod galben de ploi torențiale, intensificări ale vântului și descărcări electrice.

Vremea va fi caldă pentru această perioadă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când vor fi frecvente descărcări electrice, averse torențiale (5…10, izolat peste 15 l/mp), intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii și grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul a 27 de grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații, în funcţie de evoluţia şi
intensitatea fenomenelor meteorologice.

cod galben
Sursa: ANM

Ne găsești și pe Threads.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.