Cele mai bune microfoane și camere de supraveghere pentru casă

Microfoanele ascunse nu mai sunt doar pentru detectivii sub acoperire pe care îi vedem în filmele de la Hollywood. Sunt pentru orice persoana care are nevoie de un dispozitiv secret pentru a captura bucăți lungi de sunet clar. De fapt, acestea au devenit utile din multe motive pentru oameni din toate categoriile sociale. Acest lucru le-a făcut să crească semnificativ în popularitate.

De asemenea, camerele de securitate la domiciliu sunt instrumente la îndemână pentru a vă ajuta să vă urmăriți casa sau chiar iubitul animal de companie și să vă ofere liniște sufletească atunci când călătoriți sau sunteți la serviciu. Aceste gadgeturi inteligente au funcții excelente, inclusiv instalare wireless, viziune nocturnă, calitate video HD, detectare a mișcării și alerte automate trimise la telefon.

Dacă sunteți cineva care încearcă să ajungă la fundul unui mister nerezolvat, ar putea să vă ajute noile gadget-uri. Utilizările lor depășesc ceea ce putem gândi noi înșine, deoarece oamenii aleg să se echipeze cu ele din tot felul de motive ciudate și interesante.

Pe măsură ce cererea crește pentru aceste produse discrete, mai multe dintre ele apar pe piață. Aceasta nu este întotdeauna o veste bună, deoarece mai multe posibilități de alegere înseamnă de obicei o creștere a companiilor care încearcă să obțină cât mai mult profit cu modele care nu se ridică la așteptările noastre.

Există multe motive pentru care ați putea lua în considerare achiziționarea unui microfon spion. Cele mai frecvente utilizări sunt pentru spionaj și cercetare. Cu toate acestea, acestea sunt alte motive pentru achiziționarea acestui tip de dispozitiv. Acestea sunt utile pentru o gamă largă de scopuri, cum ar fi studenții care iau notițe la clasă, înregistrează întâlniri ale personalului sau prelegeri publice. Dacă aveți nevoie de un mic recorder audio din orice motiv, atunci un microfon spion ar putea fi soluția perfectă. Datorită utilizării obișnuite a microfoanelor ascunse în filmele și romanele spion, majoritatea oamenilor au o idee de bază despre ceea ce face un microfon spion. Cu toate acestea, alegerea unui microfon spion nu este cu siguranță o sarcină simplă.

Ce este important să știți atunci când cumpărați o cameră de securitate la domiciliu?

Cu fir vs. fără fir: Camerele de securitate la domiciliu sunt disponibile atât cu fir care trebuie conectate, cât și wireless. Camerele cu fir tind să fie pentru proprietăți mai mari, care necesită o supraveghere mai constantă, deoarece rămân complet încărcate, în timp ce camerele fără fir trebuie încărcate dacă nu au panou solar. Cei mai mulți utilizatori preferă camerele wireless, deoarece sunt mai ușor de deplasat și de schimbat locația atunci când este necesar.

În interior vs. exterior: Dacă obiectivul principal este să preveniți furtul, mai degrabă ați alege o cameră în aer liber, deoarece va captura imagini înainte ca cineva să intre în casa și poate descuraja un spargător cu tehnologia activată prin mișcare. Camerele de interior sunt o modalitate excelentă de a supraveghea animalele de companie răutăcioase, oferind în același timp un nivel suplimentar de securitate. Camerele de exterior pot fi utilizate și în interior, dar camerele de interior nu sunt rezistente la intemperii, deci nu pot fi în exterior.

Preț: Înainte de a cumpăra o cameră de securitate la domiciliu, trebuie să știți că majoritatea camerelor de securitate la domiciliu necesită un abonament pentru a avea acces complet la toate imaginile pe care camera le captează. Mulți utilizatori au considerat că funcțiile incluse în achiziție sunt suficiente pentru nevoile lor și nu au cumpărat un abonament, dar unii nu știau că nu vor avea acces complet fără a plăti în plus. Pentru majoritatea camerelor foto, mărcile oferă un abonament lunar sau anual, care vă oferă acces complet la toate filmările în loc de clipuri mai scurte și alte caracteristici avansate, cum ar fi detectarea feței, astfel încât să nu primiți alerte de intruși pentru bebelușul sau membrii familiei.

Multe camere de supraveghere wireless sunt perfecte pentru utilizarea atât în interior, cât și în exterior. Camerele wireless se pot atașa oriunde în domeniul Wi-Fi. Camerele wireless pot fi compatibile cu Google Home, de exemplu, pentru un control ușor și toate alertele merg direct la telefon. Unele dintre cele mai bune camere de supraveghere pot capta videoclipuri color și pe timp de noapte. Rețineți că pentru a salva înregistrările video, va trebui să achiziționați un abonament în majoritatea cazurilor.

Cele mai bune camere de exterior sunt complet rezistente la apă și oferă o calitate video excelentă, cu detectare inteligentă a mișcării. Cele conectate la alimentare printr-un cablu sunt capabile să înregistreze în mod constant, ceea ce înseamnă că nu veți rata niciodată pe cineva care trece prin curte. Configurarea este foarte ușoară, cu o bază magnetică pe care o puteți monta și un cablu care vă oferă o mulțime de opțiuni pentru plasare. O cameră bună oferă abonament cu recunoaștere facială pentru a evita alertele inutile pentru familie sau prieteni.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.