Ce se întâmplă cu prețurile la energie la iarnă. Anunțul făcut de premierul Marcel Ciolacu

FOTO: ds_30/Pixabay.com
FOTO: ds_30/Pixabay.com

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că în iarna viitoare, prețurile la energie vor fi în continuare plafonate, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut.

Înainte de ședința de guvern, Marcel Ciolacu l-a criticat pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, pentru faptul că mulți bucureșteni nu au apă caldă.

„Avem azi un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care asigurăm decontarea unor plăţi pentru furnizorii de energie pentru ca sistemul să fie în continuare perfect funcţional, cum a fost şi anul trecut cu preţuri plafonate.

Nu reuşesc totuşi să realizez cum este posibil în aceste condiţii ca, în capitala României, primarul Nicuşor Dan să condamne în continuare şi în acest an sute de mii de locuitori să se spele luni întregi cu apă rece.

Mi se pare inuman şi degradant şi asta la trei ani după ce domnul primar a promis revoluţia apei calde”, a afirmat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.