Când ar putea fi evacuate „Antenele” din sediile din Băneasa

FOTO: antifrauda.ro
FOTO: antifrauda.ro

Membrii CNA au anunțat, după discuții cu reprezentanții ANAF, că televiziunile Intact nu vor fi evacuate foarte urgent din sediile din Băneasa. Potrivit reprezentanților Fiscului, procedura recuperării sediului ar putea dura peste șase luni.

În contextul în care ANAF a înștiințat pe 18 februarie Intact, printr-o scrisoare, să evacueze cele cinci televiziuni din clădirile lui Dan Voiculescu, care au fost confiscate de stat în urma procesului ICA, opt membrii ai CNA s-au întâlnit cu reprezentanți ai ANAF.

Potrivit lui Valentin Jucan, membru CNA, ANAF a explicat că notificarea repespectivă, care făcea referire la „evacuarea de bunăvoie”, face parte dintr-o prevedere legală.

Jucan a mai adăugat că întreaga procedură judecătorească, care a va hotărî exact soarta sediului Intact, va dura aproximativ șase-șapte luni, potrivit hotnews.ro.

ANAF ar avea ca scop să scoată la licitație respectivele imobile, iar Antena nu ar mai avea calitatea de chiriaș în acea clădire.

Pe 19 februarie, vedetele posturilor TV Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia și ZU au organizat un protest în Piața Constituției, alături de aproximativ 4.000 de telespectatori.

În ediția de marți a emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3, a anunțat că a luat decizia ca întreaga redacție să se mute în alte sedii.

Recomandările editorilor GreatNews:

Mobila pictată în Transilvania a ajuns în toată lumea: transformă o casă banală într-un muzeu
Şofer prins în timp ce conducea cu o viteză record pentru România
Proiecte de case din lemn rotund. 3 modele superbe, în stil tradițional

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.