Camere de supraveghere pentru farmacii. Cele mai bune alegeri

Progresul in domeniul securitatii si mai ales in sfera tehnologiei IP a dus la o modernizare si o performanta uimitoare. In prezent, camerele de supravgehere reprezinta un instrument de monitorizare mai puternic decat oricand.

Aceste camere supraveghere IP pot fi rearanjate pentru a se potrivi nevoilor de securitate in schimbare, pot difuza imagini pe internet, ducand la un grad de disponibilitate fara limite. Acestea pot fi accesate oricand si pot fi vizibile de oriunde din lume.

Farmaciile au in spate un stoc foarte mare si foarte scump de produse si controlat. Pe langa acestea, au o cerere constanta de produse, de aceea este imperios necesar sa se beneficieze de protectie sporita oferita de cele mai bune camere supraveghere. Acestea pot ajuta farmaciile sa actioneze in mod activ pentru a reduce amenintarile si pentru a spori securitatea.

Toate aceste camere supraveghere au rolul de a proteja atat personalul cat si clientii. Amplasate la exterior pentru monitorizarea accesului cat si printre stocuri, contribuie negresit la mentinerea sigurantei clientilor si a personalului prin descurajarea infractionalitatii si prin surprinderea obiectiva a oricaror activitati ilegale care pot aparea.

O problema reala pentru farmacii care pare sa nu isi gaseasca solutia este furtul stocurilor. Medicamentele furate pot conduce la majorarea preturilor, ceea ce poate afecta atat consumatorii cat si farmacia insasi. Camere supraveghere instalate in puncte strategice pot ajuta la pastrarea stocurilor in siguranta si vor identifica hotii. Atunci cand mai multi ochi urmaresc in mod constant buna functionarea se previn perderile si este mult mai putin probabil sa se produca infractiuni sau jafuri.

Farmaciile sunt organizate astfel incat sa respecte toate normele de buna practica precum si cele impuse de legislatia in vigoare, privind organizarea si buna functionare. Orice farmacie trebuie sa aiba doua intrari separate, una pe unde se face aprovizionarea de la furnizori si o alta pe unde au acces clientii. Pe langa camere IP s-a mai instalat un sistem de monitorizare a temperaturii si umiditatii tocmai pentru a fi pastrate medicamentele corect, un sistem pentru detectie incendii si un sistem de alarma. De departe cele mai eficiente sunt camere supraveghere care vor functiona continuu, 24 din 24 de ore.

Marea majoritate a farmaciilor au facut un upgrade, trecand de la camerele analogice la cele IP, solutie implementata cu succes toate sediile. Combinatie de camere IP wireless si o unitate de inregistrare NVR reprezinta cea mai buna solutie. Astfel vom intalni camere supraveghere de tip dome cu un design discret si compact. Pentru ca sunt echipamente wireless se pot integra mai usor in decorul spatiului si nu vor mai fi necesare fire. Camerele de supraveghere au 3 megapixeli si redau imagini la calitate Full HD, real-time. Camerele permit inregistrarea si monitorizarea imaginilor in timp real la rezolutie inalta, rezultatul fiind imagini clare, detaliate si bine definite. Acestea sunt dotate cu senzor IR care asigura  o vizibilitate buna pe o distanta buna de pana la 30 de metri si determina captarea imaginilor la fel de bune chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau inexistenta. Mai exista si camere de supraveghere montate la exterior alese special deoarece sunt protejate de carcase rezistente si robuste IP66, foarte utile inclusiv in conditii de praf si in conditii meteorologice vitrege, protejandu-le intr-un mod eficient.

Magazinul online 1CCTV ofera o gama variata de camere supraveghere de o reala performanta care, odata instalate, ofera o monitorizare completa si un control eficient pentru asigurarea securitatii si luarea masurilor corespunzatoare in cazul in care ce ar putea surveni incidente.

 

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.