Atac armat în Germania. Șase persoane au fost ucise

FOTO: ResoneTIC/Pixabay.com
FOTO: ResoneTIC/Pixabay.com

Mai multe persoane au fost ucise într-un atac armat care a avut loc în micul oraș Rot am See, din centrul Germaniei, la aproximativ 100 de kilometri de Nurnberg.

Un bărbat a deschis focul și a omorât mai multe persoane și a rănit altele. Potrivit agenției DPA, cel puțin șase persoane au fost ucise.

Potrivit Bild, autorul atacului a fost imobilizat și arestat. Poliția regională a transmis un comunicat de presă în care spune că „o amplă operațiune de securitate are loc în Rot am See, unde a fost un incident armat”.

Autoritățile au instituit un perimetru de securitate și acum încearcă să afle motivul atacului. Prima ipoteză a polițiștilor ar fi că incidentul ar fi legat de o „relație personală” între cei implicați. Oamenii legii mai precizează că nu există indicii până acum că ar fi vorba despre mai mulți suspecți.

Știre în curs de actualizare. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.