7 obiceiuri de lifestyle ale bărbaților fit

Un fizic de invidiat se obține cu multă muncă în sala de sport și disciplină în rutina zilnică. Dezvoltarea unor obiceiuri puternice te ajută să rămâi în formă pe termen lung, nu doar periodic. Mulți bărbați se disciplinează doar până își ating obiectivul, apoi revin la viața de dinainte și pierd tot ce au realizat. Însă bărbații fit își respectă cu strictețe rutina de sport, mese și somn. Mai mult decât atât, sunt întotdeauna echipați corespunzător atunci când fac sport, tocmai pentru a atinge performanțele dorite. Vestimentația din fibre speciale, încălțămintea adecvată tipului de activitate fizică, toate sunt extrem de importante. De exemplu, în colecția de adidasi Nike pentru barbati există modele dedicate diferitelor discipline sportive.

Iată care sunt cele mai importante obiceiuri de lifestyle ale bărbaților care rămân mereu în formă.

Nici un mic dejun fără proteine

Bărbații fit știu că proteinele ajută la crearea mușchilor, reduc apetitul pentru dulciuri și de aceea este important să le consume în prima parte a zilei. Și chiar asta fac. Micul dejun al bărbaților fit este abundent în proteine.

Beau multă apă

Apa susține toate funcțiile organismului, de la digestie și detoxifiere la regenerare, și îți asigură necesarul de energie pe parcursul zilei. Bărbații activi beau peste 2 litri de apă zilnic și limitează extrem de mult consumul altor lichide.

Iau suplimente  zilnic

Suplimentele precum aminoacizi, multivitamine, creatină, pudră proteică sunt esențiale dacă vrei să-ți dezvolți un fizic armonios. Dar nu fac magie, de aceea trebuie să le iei zi de zi, pe o perioadă îndelungată. Dacă le iei doar o perioadă, nu vei vedea schimbări majore. Bărbații fit își respectă rutina de suplimente cu conștiinciozitate.

Fac sport în fiecare zi

Dacă vrei să ajungi la o formă optimă și să te menții, trebuie să faci sport zilnic. Însă acești bărbați nu fac doar exerciții, ci își planifică antrenamentele astfel încât să lucreze diferite grupe de mușchi în fiecare zi. Și întotdeauna au echipament adecvat. Poți consulta și tu oferta Fashion Days pentru adidasi pentru a găsi un model ideal pentru tipul de antrenament la care participi. Dacă nu ești adept al fitness-ului, poți ieși la alergare în parc, poți face yoga sau poți începe ziua cu 100 de flotări.

Dorm suficient

Sportul și somnul merg mână în mână. Somnul este esențial pentru sănătate, iar un corp frumos este un corp sănătos.  Bărbații fit știu că pentru a arde multă grăsime și a o transforma în mușchi au nevoie de somn de recuperare. Mai mult decât atât, somnul reglează hormonii – insulina, testosteronul, hormonii de creștere – care sunt importanți în generarea de energie. Dacă nu dormi suficient, nu vei reuși să îți atingi obiectivele zilnice și să-ți menții rutina sănătoasă.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.