200 de pasageri au zburat peste 6 ore și s-au întors de unde au decolat

FOTO: wzdigiphoto/Pixabay.com
FOTO: wzdigiphoto/Pixabay.com

Un Boeing 787, care avea programat un zbor de la Amsterdam la Los Angeles s-a întors din drum, după ce 8 din cele 9 toalete s-au defectat.

Pasagerii au zburat 6 ore și jumătate și au ajuns înapoi la Amsterdam. Zborul a fost reluat, însă după o întârziere de 9 ore.

La bordul avionului KLM erau peste 200 de pasageri. După ce a decolat aeronava, însoțitorii de bord și-au dat seama că doar o toaletă era funcțională.

Datele înregistrate de Flightradar24 sugerează că piloții s-au gândit inițial să se întoarcă la Amsterdam, după aproximativ o oră de la decolare. Avionul s-a învârtit în cerc la nord de Marea Britanie, ca apoi piloții să se răzgândească și să continue drumul.

Dar două ore mai târziu, avionul a făcut o întoarcere deasupra Groenlandei și a revenit la Amsterdam. Astfel, după 6 ore și jumătate de zbor, pasagerii s-au trezit că au ajuns de unde au plecat. Simple Flying a transmis că operatorul KLM a înlocuit avionul, astfel că zborul a plecat din Amsterdam cu o întârziere de 9 ore.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.