Locuri de muncă în străinătate, pentru necalificați. Oferte în 2015

Cei lipsiți de experiență și fără pregătire nu au parte de foarte multe oferte de muncă. Însă, uneori, seriozitatea este de ajuns pentru a te angaja. În acest articol, prezentăm câteva oferte de muncă în străinătate pentru aceste persoane.

Important! Pentru a aplica la unul sau mai multe dintre joburile de mai jos trebuie să creați un CV aici.

1. O firmă de recrutare caută muncitori pentru Marea Britanie. Sunt scoase la concurs 30 de joburi, cei aleși urmând să se ocupe de încărcare și descărcare, preluare și ambalare și manipulare manuală a mărfurilor. Se oferă între 6,5 și 11 lire pe oră, iar angajații beneficiază de cazare asigurată. Contractul este pe cel puțin 3 luni.

Toate condițiile sunt explicate AICI.

2. Cei fără experiență pot opta și pentru o serie de joburi domestice în Grecia. Se caută bone, menajere, personal curățenie, îngrijitori bătrâni, șoferi, grădinari, bucătari etc. Salariile nu sunt tocmai grozave (se pornește de la cca 600 euro/luna), însă cazarea și mesele sunt asigurate.

Toate detaliile despre acest job sunt explicate AICI.

3. Cei care nu cunosc deloc limba engleză pot concura și pentru joburile scoase la concurs de Jan Ficek Drvovyroba. Firma din Cehia caută personal pentru o fabrică de furnir modernă. Se oferă contract de muncă pe o perioadă nedeterminată și o vacanță de 4 săptămâni pe an.

Mai multe detalii despre plată și înscriere, AICI.

Alte oferte de muncă în străinătate:

Locuri de muncă pentru români, în Anglia. TOP oferte în 2015

Locuri de muncă pentru români în Danemarca

Locuri de muncă pentru români în Suedia

6 COMENTARII

  1. De ce puneti joburi cu firme tepare ? nu va este rusine ? Macar va uitati la numele firmei care pune anuntul, cautati detalii despre firma respectiva ? Jobul nr.2 este oferit de firma de recrutare „Banca de joburi” care a tepuit zeci de oameni…la restul job-urilor nici nu m-am mai uitat de nervi ca suntem mintiti cu atata nesimtire. RUSINE SA VA FIE

  2. eu am mers prin Silverhand in germania le gasiti ofertele pe net
    daca stiti germana nu ezitati pentru ca sunt seriosi si nu cer comision de la oameni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.