Reacţia tatălui adolescentei care a bătut o elevă: „Bine a făcut! Este fata mea și nu se lasă!”

flavius belcea oradea
Flavius Belcea și fiica sa, care a agresat o adolescentă. Tatăl își laudă fata pentru fapta sa. Foto: Facebook

După ce imaginile în care 3 adolescente din Oradea bat cu pumnii şi cu picioarele o altă elevă s-au viralizat pe internet, tatăl uneia dintre fete îi ia apărarea și o laudă pentru fapta sa, relatează adevarul.ro.

„Pentru toţi cei care nu au ce face şi lasă comentarii pentru o bătaie le zic: vă dau la ****. Bine a făcut, este fata mea şi fata mea nu se lasă la nimeni!“, a scris pe contul său de Facebook Flavius Belcea.

„Nu-mi place că au fost mai multe pe una, nu e corect, ştiu. Îmi pare rău pentru fată. Dar în rest mai dă-le în **** mea. S-au bătut şi gata. Nu s-au omorât ca la Moldova pentru 5 lei“, a scris mai scris bărbatul.

Unii internauți l-au criticat pentru atitudinea sa, însă Flavius Belcea i-a amenințat pe cei care au ceva de „împărțit” cu el.

„Nu-mi retrag nici măcar un cuvânt! De acum încolo vreau să vorbesc doar cu cei ce mi-s prieteni! Am şi un anunţ de făcut! Uitaţi-vă bine la poza mea. Dacă crede careva că avem ceva de împărţit şi ne întâlnim.. asta e. O să vedem“, a continuat el.

Filmuleţul în care se vede cum 3 adolescente agresează o altă tânără a apărut luni seară pe Facebook. Fata este pusă la pământ, iar apoi e lovită în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele. Toate fetele sunt eleve la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” în clasa a IX-a.

Atât victima, cât şi cele trei tinere care au bătut-o au fost identificate şi au ajuns la sediul Poliţiei municipiului Oradea, pentru declaraţii. În cauză a fost întocmit dosar penal. Pentru că au 16 ani împliniţi, cele trei adolescente agresoare răspund penal pentru faptele lor.

bătaie oradea
3 adolescente din Oradea au bătut o altă tânără

3 COMENTARII

  1. Exact la asta m-am gandit si eu.
    Asa tata asa fiica…niste primitivi.
    Sa stea la racoare macar vre-o doi trei ani sa se invete minte…mucoasa .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here