Cum poți dormi la cort într-una dintre cele mai frumoase cetăți din România

cetatea râșnov
Cetatea Râșnov. Foto: Asociația Rosenau Turism

Turiștii care vor să aibă o experiență unică în România pot de acum să doarmă într-unul din cele șase corturi militare instalate între zidurile Cetății Râșnov.

Locurile în cort pot fi rezervate pe platforma Airbnb. În acestă perioadă, când la Râșnov are loc Festivalul de Film Istoric, turiștii pot petrece o noapte într-unul din corturile militare ridicate de organizatori.

„Cu fiecare ediție a festivalului ne dorim să oferim o experiență completă și unică, prin filmele, muzica și evenimentele pe care le organizăm. De această dată am vrut să mergem mai departe și să le dăm participanților posibilitatea să înnopteze ca niște ostași, în corturi militare, instalate chiar în curtea Cetății Râșnov, un loc plin de încărcătură istorică și reprezentativ pentru cinematografia românească”, a declarat Mihai Dragomir, coordonatorul Festivalului de Film Istoric Râșnov, scrie Hotnews.

Ediția din acest a festivalului, care a început în 29 iulie, a prezentat peste 40 de producții documentare și de ficțiune, 13 concerte și evenimente speciale, două expoziții și un târg de carte.

Festivalul de Film Istoric de la Râșnov (FFIR) este la a opta ediție.

Cetatea Râșnov

giphy (2)