Blue Air anunță 5 noi rute din România spre orașe europene. Bilete de la 48 de euro

FOTO: Blue Air cele mai ieftine zboruri
FOTO: Blue Air

Compania aeriană Blue Air a anunțat că va introduce noi zboruri care vor face legătura între Cluj-Napoca și mari orașe europene.

Începând cu 16 decembrie, Blue Air va conecta Clujul cu Birmingham, al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie, relatează monitorulcj.ro.

Odată cu deschiderea sezonului de vară 2017, Blue Air va adăuga 4 noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu către Londra Luton (26 martie), Larnaca (9 aprilie), Nisa (10 aprilie) şi Hamburg (3 iunie).

Biletele sunt deja disponible pe site-ul www.blueairweb.com.

În luna mai, de exemplu, un zbor pe ruta Cluj – Londra Luton, dus-întors, costă 48 de euro (plecare pe 16 mai, întoarcere pe 23 mai).

În lunile mai – iunie, românii care vor să meargă în Cipru pot găsi un zbor la prețul de 48 de euro. Un zbor pe ruta Cluj – Larnace, dus-întors, costă 48 de euro (plecarea pe 28 mai, întoarcerea pe 6 iunie).

În lunile aprilie-mai, un zbor pe ruta Cluj – Nisa, dus-întors, costă 48 de euro (plecare pe 24 aprilie, întoarcere pe 1 mai).

În iunie, un zbor pe ruta Cluj – Hamburg, dus-întors, costă 48 de euro (plecare pe 10 iunie, întoarcere pe 14 iunie).

Din 15 iunie 2017, un alt zbor intern va conecta Clujul de litoralul Mării Negre (de Constanţa).

Blue Air şi-a început operarea pe aeroportul din Cluj-Napoca în 3 iunie 2016, prin deschiderea zborurilor către Bucureşti, Liverpool şi Dublin. Compania a introdus un zbor triangular între Cluj-Napoca – Timişoara – Iaşi la data de 1 octombrie.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Bilete de avion ieftine spre 7 orașe europene de vis. Prețuri și de 10 euro

Bilete de avion spre Europa la prețuri extrem de mici: 6 euro, mai puțin decât un drum la mare

Metode prin care găsești bilete ieftine de avion

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here