Bilete de avion spre Europa la prețuri extrem de mici: 6 euro, mai puțin decât un drum la mare

În această toamnă, companiile aeriene low-cost au scos la vânzare bilete de avion ieftine spre numeroase destinații europene, cu plecare din România.

Chiar dacă vacanța de vară s-a încheiat, ofertele companiilor aeriene continuă, toamna fiind o perioadă în care mulți români aleg să plece în city-break-uri prin diferite orașe sau capitale europene.

Prețurile au scăzut atât de mult în extra-sezon, încât turiștii români pot cumpăra bilete care pleacă de la prețul de 6 euro dus-întors.

3 destinații pot fi vizitate la prețul de 6 euro dus-întors: Bruxelles, capitala Belgiei, Berlin, capitala Germaniei, și regiunea Niederrhein, o regiune situată la granița Germaniei cu Olanda, în partea de vest a landului Nordrhein-Westfalen.

Bilete de avion ieftine spre Bruxelles și Berlin

Iată cele mai ieftine bilete de avion din această toamnă (toate zborurile sunt operate de compania low-cost Ryanair):

1. Un zbor pe ruta Timișoara – Bruxelles (Aeroportul Internațional din Timișoara – Aeroportul Bruxelles South Charleroi), operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 6 euro în luna octombrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

2. Un zbor pe ruta Timișoara – Berlin (Aeroportul Internațional din Timișoara – Aeroportul Schoenefeld), operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 6 euro în luna octombrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

3. Un zbor pe ruta Timișoara – Niederrhein (Aeroportul Internațional din Timișoara – Aeroportul Schoenefeld), operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 6 euro în lunile octombrie și noiembrie. Tariful are taxele de aeroport incluse și este valabil în limita locurilor disponibile.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

Regiunea Niederrhein este zona cea mai nordică de pe Valea Rinului din Germania. Odată ajunși aici, turiștii pot vizita foarte multe orașe turistice aflate în apropiere: Essen, Koln, Aachen sau Munster. De asemenea, turiștii pot ajunge foarte ușor în Olanda.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de bilete de avion ieftine:

Bilete de avion ieftine spre 7 orașe europene de vis. Prețuri și de 10 euro

Bilete de avion ieftine spre zeci de orașe europene superbe. Prețuri de la 10 euro

https://greatnews.ro/bilete-de-avion-nisa-oferte-de-la-70-de-euro/

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.