Vinerea Neagră 2016. Quickmobile: Livrare gratuită la cumpărăturile făcute cu cardul

Vinerea Neagră 2016 Quickmobile
Oferta Quickmobile de Black Friday 2016

Vinerea Neagră 2016. Quickmobile oferă numeroase beneficii cumpărătorilor de Black Friday la cumpărăturile făcute pe quickmobile.ro.

Oferta de Vinerea Neagră 2016 la quickmobile.ro

”Avem super promotii cu produse care incep de la 1 leu. Reducerile vor fi surprinzatoare si limitate ca stoc plus ca, in fiecare ora va aparea un nou produs vedeta cu o reducere semnificativa de pret”, se laudă reprezentanții magazinului de Black Friday 2016.

Magazinul online speră să facă vânzări de 20 de milioane de lei cu ocazia campaniei de reduceri, oferind numeroase gadgeturi, telefoane, accesorii și tablete.

Comenzile achitate vor avea prioritate la livrare, acesta fiind un alt avantaj al retailerului de Black Friday 2016.

Pentru plata ramburs (la livrare) transportul este gratuit, daca valoarea comenzii depaseste 100 lei, in caz contrar costul acestuia va fi de 19.9 lei (tva inclus).

Vinerea Neagră 2016. Quickmobile.ro, Black Friday de 3 zile

În toate magazinele Quickmobile, cât și pe site-ul quickmobile.ro, Black Friday durează 3 zile, începând cu 18 noiembrie, până în 20 noiembrie.

Reprezentanții companiei îi sfătuiesc pe clienți să cumpere și din magazine, fiind șanse ca stocul de pe quickmobile.ro să se epuizeze mai repede de Vinerea Neagră 2016.

Quickmobile oferă și garanții extinse la prețuri reduse. Toate garanțiile vor avea o reducere de 50 la sută de Black Friday.

Vinerea Neagră începe la Quickmobile.ro la miezul nopții de 18 noiembrie.

Toate ofertele de Black Friday 2016 la Quickmobile.ro

Vinerea Neagră 2016. Quickmobile.ro: Despre Black Friday

Majoritatea românilor (80%) doresc să cumpere produse cu preț redus de Black Friday 2016, iar peste o treime dintre cumpărători vor aloca pentru acest lucru cel mult 500 de lei, potrivit unui studiu recent.

Evenimentul dedicat cumpărăturilor din Vinerea Neagă 2016 este organizat de majoritatea retailerilor din România, în mediul online și offline între 18 și 20 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât evenimentul din Statele Unite ale Americii.

„Black Friday” a fost organizat pentru prima oară în România în 2011, iar 2015 a fost anul în care vânzările online le-au depășit, pentru prima dată, pe cele tradiționale, din magazin, cu venituri de peste 100 de milioane de euro.

Poate vă interesează? Oferta Flanco Black Friday 2016