Val de angajări la Lidl în 41 de orașe. Vânzătorii care câștigă peste 3.000 de lei net / lună

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lanțul de hipermarketuri Lidl face angajări în această perioadă în 41 de localități din țară, pe poziții foarte diverse, de la vânzători și stivuitoriști la manageri și operatori de date.

Sunt libere următoarele posturi:

– vânzător
– lucrător în depozit (departamentul pregătire marfă)
– lucrător în depozit (departamentul ieșire marfă / reciclare)
– stivuitorist în depozit (departamentul intrare marfă)
– operator de date în depozit
– manager de magazin adjunct
– manager de magazin
– asistent de manager de magazin
– șef de vânzări regiunea sud-est (Brăila, Galați, Buzău, Focșani)
– consultant regional learning & development
– economist
– specialist contabilitate magazine / depozit
– junior buyer (cu germană)
– analist baze de date achiziții
– responsabil gestionare de stocuri
– responsabil de promoții
– responsabil de relații cu clienții part-time (6 ore)
– responsabil planograme în magazin
– responsabil traduceri etichete (cu limba germană)
– specialist resurse umane

Joburile sunt în orașele:

– Arad
– Avrig, județul Sibiu
– Alexandria
– Baia Mare
– Bistrița
– Borșa, județul Maramureș
– Brașov
– Brăila
– București
– Buzău
– Caransebeș
– Câmpia Turzii, județul Cluj
– Chișineu-Criș, județul Arad
– Constanța
– Domnești, județul Ilfov
– Dumbrăvița, județul Timiș
– Focșani
– Galați
– Gura Humorului
– Iași
– Jimbolia, județul Timiș
– Lugoj
– Lupeni
– Moldova Nouă, județul Caraș-Severin
– Moșnița Nouă, județul Timiș
– Odorheiu Secuiesc
– Oradea
– Oravița, județul Caraș-Severin
– Orăștie, județul Hunedoara
– Ploiești
– Roșiorii de Vede
– Satu Mare
– Sebeș
– Salonta, județul Bihor
– Târgu Lăpuș, județul Maramureș
– Târgu Mureș
– Timișoara
– Tulcea
– Turnu Măgurele
– Voluntari
– Zalău

Aici puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Lidl

Conform site-ului undelucram.ro, unii vânzători, mai ales cei cu experiență, ajung să câștige salarii foarte bune, de peste 3.000 de lei.

Spre exemplu, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un vânzător angajat în Drobeta-Turnu-Severin, cu o experiență de mai puțin de un an, câștiga în martie 2019 un salariu lunar net de 3.400 de lei și tichete de masă de 315 lei lunar.

Un vânzător angajat full time în Pașcani, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 3.150 de lei și tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în septembrie 2019 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Un vânzător comercial angajat full time în Cluj-Napoca, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în decembrie 2020 un salariu lunar net de 2.700 de lei și un bonus de 1.200 de lei pe an.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iunie 2020 un salariu lunar net de 2.655 de lei, un bonus de 1.200 de lei pe an, tichete de masă de 300 de lei pe lună și alte bonusuri de 1.000 de lei pe an.

Un lucrător comercial angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 2.000 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Baia Mare, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un stivuitorist angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 11 ani, câștiga în octombrie 2020 un salariu lunar net de 2.800 de lei.

Un șef de raion adjunct angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în aprilie 2021 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un asistent al unui manager de proiect angajat full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga, în februarie 2021, un salariu lunar net de 3.000 de lei, un bonus de 3.000 de lei pe an și tichete de masă de 300 de lei lunar.

Un asistent de manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 3.600 de lei.

Un asistent de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2021 un salariu lunar net de 4.100 de lei.

Un manager de magazin angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în martie 2021 un salariu lunar net de 5.300 de lei.

Un manager de achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștiga în august 2020 un salariu lunar net de 16.000 de lei.

Un consultant junior angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2021 un salariu lunar net de 5.500 de lei, tichete de masă de 200 de lei pe lună și alte bonusuri de 600 de lei pe an.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.