Un tânăr a plecat de la o pensiune din Vama Veche cu tot cu frigider | VIDEO

frigider vama veche hoț
Sursa: NewsAlert.ro (Facebook)

Un tânăr de 26 de ani, care a stat câteva zile la o pensiune din Vama Veche, a plecat la finalul vacanței cu tot cu frigiderul de pe terasă.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la pensiune.

Imaginile îl arată pe bărbat cum se uită la frigider, apoi în jur, pare că se gândește câteva clipe, după care vine lângă frigiderul de pe tejghea, îl scoate din priză și pleacă cu el în brațe.

Cu ajutorul filmării, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai l-au identificat pe bărbatul de 26 de ani bănuit de comiterea faptei.

„Astfel, la data de 23 august a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras, de pe terasa unei pensiuni, un frigider. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

Tânărul are acum dosar penal și e anchetat pentru furt.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.