Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de 8 pietoni și a ucis 2 dintre ei în 2 Mai

Foto: Captură YouTube

Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de 8 pietoni și a ucis 2 dintre ei în această dimineață în localitatea 2 Mai de pe litoral, relatează „Ziua de Constanța”.

Accidentul a avut loc în jurul ore 5 dimineața pe DN39/E87 (Mangalia-Vama Veche) la ieșirea din localitatea 2 Mai.

O fată de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani, pietoni, au decedat, fiind diagnosticați cu politraumatism și leziuni incompatibile cu viața.

O tânără de 20 de ani, conștientă, cu traumatism de membre superioare, a fost transportată la Spitalul din Mangalia.

De asemenea alți doi tineri de 19 și de 20 de ani conștienți, ce au suferit mai multe contuzii, au fost transportați la Spitalul din Mangalia.

3 tineri de aproximativ 19-20 ani, fără leziuni, au refuzat transportul la spital.

Șoferul era un tânăr de 19 ani. Din informațiile transmite de poliție rezultă că grupul de pietoni se deplasa pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, conducătorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.