Un profesor din București, în lenjerie intimă la un curs online

Cursuri online. Foto: Pixabay

Un profesor al Școlii Centrale din București este acuzat că s-a prezentat la un curs online în lenjerie intimă.

Părinții elevilor, citați de Digi24, susțin că profesorul nu este la prima abatere de acest fel, și au depus o plângere la Ministerul Educației.

„Pentru mine a fost un șoc când am vazut filmulețul. Am crezut ca nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva, am zis că nu se poate și că nu e real”, a declarat mama unui elev de clasa a XI-a, pentru sursa citată.

„Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii. De exemplu, unei fete care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține. Nu cred că pot să fiu de acord să preia alți copii și să continue cu acest comportament. Ideal ar fi ca proful să nu mai fie în învățământ pentru că este nociv”, a continuat părintele.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a trimis corpul de control să investigheze cazul. Profesorul a intrat în concediu fără plată.

„Sunt, din păcate, și astfel de exemple. Îndrăznesc să cred că sunt efecte secundare ale perioadei de criză pandemică. Ministerul Educației are în vedere și acest caz de la Școala Centrală. Nu e la prima abatere, nu e singura abatere reclamată, e vorba și că a transmis unor părinți rezultatele școlare ale altor elevi. Aceste lucruri sunt în analiză la nivelul inspectoratului și al corpului de control”, a explicat Cîmpeanu.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.