Un pompier aflat în timpul liber a salvat un bătrân dintr-o casă în flăcări

bogdan brem
Bogdan Brem. Foto: ISU Neamț

Deși se afla în timpul liber, pompierul Bogdan Brem din județul Neamț a salvat un bătrân care se afla într-o casă ce luase foc.

În timp ce parca mașina în fața locuinței de pe strada Cârlomandin Piatra Neamț, Bogdan Brem a observat flăcări la casa vecinului de vizavi, a transmis ISU Neamț.

Imediat a ieșit din autoturism și s-a îndreptat către casa în care știa că se află o persoană în vârstă. A apelat 112 și a anunțat evenimentul, oferind informații despre locație și amploarea incendiului.

Bogdan a intrat imediat în locuință și a găsit un bărbat de 69 de ani pe care l-a scos afară.

În scurt timp au sosit colegii de la Detașamentul Piatra Neamț care au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Plutonierul adjunct Bogdan Brem a fost conducător de autospeciale și paramedic în cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț din 2006 până în anul 2022, iar în prezent este conducător auto în cadrul Serviciului Logistic.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.