Un ieșean și-a ucis soția pentru că nu făcea de ajuns de mulți bani din videochat

FOTO: BeSignNet/Pixabay.com
FOTO: BeSignNet/Pixabay.com

Procurorii de la Tribunalul Iași spun că un ieșean e suspectat că și-a agresat soția timp de patru ani, aceasta ajungând să aibă multiple traumatisme care au condus la deces. Aceasta ar fi fost bătută în mod repetat după ce i s-a reproșat că nu a câștigat suficienți bani din videochat.

„În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. 

Anchetatorii precizează că starea femeii s-a alterat încontinuu şi asociate cu o bronhopneumonie, au dus la moartea ei în data de 07.03.2022. Suspectul nu s-a prezentat în faţa procurorilor, deşi ce a fost citat pentru a fi audiat. 

„Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale”, se arată în comunicatul transmis de autorităţi. 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.