Un consilier local s-a suit în tractor și a arat terenul de fotbal pe care se jucau copiii din sat

teren de fotbal arat
Sursa: pandurul.ro

Un consilier local s-a suit în tractor și a arat terenul de fotbal pe care se jucau copiii din sat. Incidentul s-a petrecut în satul Groșerea, comuna Aninoasa, județul Gorj, chiar în Joia Mare, anunță publicația locală „Pandurul”.

Daniel Coară, de profesie pădurar, este consilier local din partea PSD.

În imaginile publicate se vede că terenul a fost arat în timp ce copiii se jucau fotbal.

Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa, a declarat că este vorba despre un conflict, însă că Daniel Coară nu este proprietarul terenului pe care l-a arat.

Nu este clar de la ce a început disputa, însă primarul a mai spus că terenul de fotbal fusese realizat din dorința proprietarilor, locuitori din sat, care au lăsat zona liberă pentru a face copiii sport.

„Acolo au apărut niște discuții, proprietarii și-au vrut terenul înapoi și a ieșit un scandal care nu își avea rostul. Înțeleg că s-au aprins lumânări acolo, s-au blestemat și și-au spus cuvinte grele. Lucrurile trebuiau negociate, nu se rezolvă cu parul. Consilierul local nu este proprietar. Primăria nu are niciun amestec acolo”, a mai spus Pietroi.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.