Un colet expediat din București la Mangalia a fost trimis de Poșta Română în Mongolia

mongolia poșta română
Foto: Mihai Iovanel (Facebook)

Un colet trimis prin Poșta Română din București la Mangalia a ajuns din greșeală în Mongolia.

Incidentul a fost relatat pe Facebook de Veronica Lazăr.

„Un volumaș din Rousseau, trimis de la București în iulie, ajuns de sfîntul Crăciun. Trimis la Mangalia, interceptat în Mongolia. Așa se întîmplă în istoria ideilor. Ajung missent pe cine știe unde, și apoi ne mirăm”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

„Veronica Lazăr îmi povestea că a trimis prin poștă la Mangalia un plic cu ediția din Rousseau („Discurs despre economia politică”) pe care a tradus-o și îngrijit-o. A ajuns… în cele din urmă. După șase luni și după un mic ocol prin Mongolia”, a completat Mihai Iovănel.

„Pe ștampila (care nu apare în poză) scrie chiar Mongolia. A ajuns acolo pe 22 august (trimisă în iulie) și i-a luat 4 luni să se întoarcă”, a mai explicat un internaut.

Pe fotografia publicată pe Facebook se văd ștampilele poștei, inclusiv una roșie care menționează „Missent to Mongolia” („trimisă din greșeală în Mongolia”).

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.