Un bărbat a tras cu pistolul într-un tramvai, în București

FOTO: Digi24.ro
FOTO: Digi24.ro

Un bărbat a tras cu un pistol, în această dimineață, în jurul orei 10:00, într-un tramvai care circula pe linia 7. Tramvaiul se deplasa pe Șoseaua Viilor, către Șoseaua Progresului, iar împușcăturile au fost raportate prin apel la 112. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului și au început cercetările.

Din relatările unor martori, bărbatul a tras intenționat spre tramvai, iar proiectilul a ieșit pe geamul din partea opusă. Din fericire nu au fost călători răniți în urma accidentului.

„În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase”, transmite Poliția Capitalei.

FOTO: Digi24.ro
FOTO: Digi24.ro

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.