Un bărbat a fost pus sub acuzare după ce și-a lovit mireasa, în timpul nunții, pentru că l-a învins la un joc

uzbekistan
Foto: Captură YouTube

Un bărbat din Uzbekistan a fost pus sub acuzare după ce și-a lovit soția chiar în timpul nunții deoarece mireasa l-a învins la un joc, relatează „Le Figaro”.

Videoclipul surprins la nuntă a devenit viral în această țară și a dat naștere unui val de critici din partea internauților, așa că proaspătul mire a fost pus sub acuzare pentru violență.

Jocul, organizat de nuntași, consta într-o competiție pentru desfacerea bomboanelor. Într-o filmare se vede cum femeia este aplaudată de nuntași, iar soțul său, aflat în picioare lângă ea, o lovește brusc în cap.

Șocată, tânăra este evacuată în scurt timp din sală. Incidentul s-a petrecut la data de 6 iunie, într-o regiune din sudul Uzbekistanului.

Potrivit procurorului general din Uzbekistan, soțul este acuzat de un act de „violență minoră” și riscă o amendă sau maximum 15 zile de închisoare.

O comisie a camerei superioare a Parlamentului din această țară a anunțat că tânărul i-a cerut scuze soției sale și că și-a exprimat regretul pentru ceea ce a făcut în timpul unei audiențe speciale la care au participat și părinții celor 2.

„În aceeași zi soții s-au împăcat și de atunci trăiesc împreună”, a mai precizia comisia.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.