Un bărbat a divorțat pentru că soția i-a gătit zilnic supă instant cu tăiței, dimineața, la prânz și seara

supa-instant-taitei
Foto: viarami / pixabay.com

Un bărbat din India a divorțat de soția sa deoarece aceasta i-a gătit supe instant cu tăiței în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara, relatează Insider, preluată de Yahoo News.

Cazul a fost relatat de judecătorul Raghunath în cadrul unei conferințe de presă organizată la data de 27 mai.

El a numit acest divorț „cazul Maggi”. Judecătorul nu a oferit informații cu privire la numele soților sau la data divorțului, însă a spus că a întâlnit acest caz pe când era judecător districtual în Ballari.

În instanță, soțul nemulțumit s-a plâns că pe parcursul căsniciei lor soția sa i-a dat supe la plic Maggi în fiecare zi, dimineața, la prânz și seara.

Până la urmă, cei doi au divorțat amiabil, a mai spus judecătorul.

Conform unei legi din India din anul 1954, pentru ca un cuplu să divorțeze de comun acord cei doi trebuie să locuiască separat timp de un an înainte de a cere divorțul. Din acest motiv și rata divorțurilor din India este scăzută, de doar 11%, a arătat un studiu din 2018. Pentru comparație, același studiu a arătat că în SUA rata divorțurilor este de 50%.

Foto: viarami / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.