Taco Bell, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din lume, vine în România

taco bell
Foto: Mike Mozart (Flickr)

Taco Bell, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante din lume, cu sediul central în SUA, vine și în România din această toamnă.

În restaurantele Taco Bell se servesc în special preparate de inspirație mexicană, precum taco, burrito, quesadilla sau nachos. Taco Bell este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast food din lume și are sediul central în Irvine, California.

Lanțul servește peste două miliarde de clienți în fiecare an și deține 7.000 de restaurante.

Compania a lansat deja și siteul în limba română (www.taco-bell.ro), iar un prim restaurant va fi deschis la toamnă, în mallul Băneasa Shopping City.

Locuri de muncă la Taco Bell

Cei care vor să lucreze la Taco Bell își pot trimite CV-ul la adresa de e-mail job@taco-bell.ro.

Potrivit retail-news.ro, Taco Bell România va face parte din grupul Sphera Franchise Group S.A., cel mai mare grup de restaurante din România, ce deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză KFC, Pizza Hut și Pizza Hut Delivery.

taco bell românia
Foto: Pagina de Facebook a companiei
taco bell românia
Foto: Pagina de Facebook a companiei
taco bell românia
Foto: Pagina de Facebook a companiei
taco bell românia
Foto: Mike Mozart (Flickr)
taco bell românia
Foto: Pagina de Facebook a companiei
taco bell românia
Foto: Pagina de Facebook a companiei

În prezent, sunt peste 360 de restaurante în 25 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională a brandului vizează 1.000 de locații până în 2022.

În acest moment, compania are 175.000 de angajați la nivel mondial.

Compania și francizele sale generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari la nivel mondial. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.