Fericit la birou! Soluția ideală pentru a scăpa de stres la serviciu

Programul prelungit la birou a devenit o obișnuință pentru foarte mulți. Însă, inevitabil, cu timpul, pot apărea și probleme de sănătate și se vor instala stările de anxietate, durerile de cap sau de spate.

Toate aceste probleme vor duce la o diminuare considerabilă a randamentului la birou. Astfel, angajații nu vor performa, ci vor avea rezultate mult mai slabe, chiar dacă stau și peste program. Dar pentru a rezolva toate aceste probleme există un „leac”.

Este vorba despre masaj de relaxare la birou, care nu este nici pe departe un moft, ci e o soluție extraordinară pentru ca angajații care stau mult la birou să dea un randament potrivit. Este vorba despre o soluție completă pentru relaxarea mușchilor și revigorarea creierului.

Unul dintre avantaje este că angajații nu trebuie să mai meargă la un salon de masaj și să piardă timpul. De asemenea, la astfel de masaje de relaxare la birou nu se folosesc uleiuri și nu trebuie să renunțe la haine. Și cu toate acestea se garantează relaxarea totală.

Fenomenul de masaj de relaxare la birou a apărut mai întâi în Statele Unite și Canada și a început să devină repede popular în toată lumea. Potrivit unor statistici, în București, sunt în jur de 10.000 de angajați care beneficiază de masaj de relaxare la birou.

O ședință de masaj durează între 15 și 20 de minute. Potrivit unor studii, în urma unei astfel de ședințe, nivelul stresului este redus cu peste 80%. După o singură ședință poate fi redus cu peste 20% și starea de anxietate și depresia. În urma relaxării mușchilor, dispar durerile de spate, de ceafă, gât și dispare tensiunea.

De asemenea, calitatea somnului va fi mult îmbunătățită, iar în timp se va vedea o creștere importantă a randamentului la muncă.