Șoferul care a atacat cu o crosă de golf o mașină în trafic a fost prins. Partenera lui e de negăsit

Bărbatul care atacat în trafic un șofer din București cu o crosă de golf a fost reținut la două zile după comiterea faptei. Partenera lui, care a lovit mașina cu piciorul și a spart farul Loganului nu a fost găsită.

Poliția Capitalei anunță că un bărbat de 30 de ani a fost reținut și este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cazul a fost făcut public de Sindicatul Europol al polițiștilor. Aceștia au dat imagini cu întreg incidentul. Într-un nou clip publicat de polițiști apare și partenera agresorului, în care se vede cum ia din mașină o macetă și încearcă să se îndrepte către Logan, însă se oprește după ce este apostrofată de martorii care asistau la întregul scandal.

Persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani, nu a vrut să depună inițial plângere penală. Ieri însă s-a răzgândit, așa că polițiștii au făcut mai departe cercetări și l-au identificat pe agresor.

Incidentul s-a petrecut duminică seară. Primele imagini de la conflictul petrecut în traficul din București au fost publicate de sindicatul Europol pe Facebook. Clipul video a fost transmis poliției de către un șofer care voia să ajute la identificarea autorilor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.