Se deschide o nouă bază modernă de tratament și agrement cu băi sărate

FOTO: Captură Youtube/Ziarul Unirea
FOTO: Captură Youtube/Ziarul Unirea

Complexul Balnear de la Ocna Mureș a fost finalizat. Investiția a fost de aproximativ 7 milioane de euro, iar primarul Silviu Vințeler spune că s-a făcut recepția bazei denumită Băile Sărate din Ocna Mureș, potrivit alba24.ro.

Baza de tratament și agrement urmează să fie predată societății care o va administra. Are o suprafață totală de 6.400 de metri pătrați și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara.

Cele două bazine mari, unul cu apă dulce și celălalt cu apă sărată, au o temperatură cuprinsă între 28 și 30 de grade. Cel cu apă dulce are o suprafață de 25 pe 25 de metri, iar cel cu apă sărată de 15 pe 25 de metri.

De asemenea, în această bază de agrement mai există și un complex sportiv cu o suprafață de 40.000 de metri pătrați. Aici se pot juca baschet, fotbal, volei, tenis de masă sau badminton, se poate alerga, merge cu bicicleta sau face fitness.