Reprezentanții Nike în România fac angajări

FOTO: Nike
FOTO: Nike

Cei care au studii medii sau superioare și vor să se angajeze la reprezentanța Nike în România au la dispoziție câteva posturi pentru care pot aplica.

Se cere, printre altele, ca viitorul angajat să fie o „persoană deschisă, pozitivă, spontană, orientată spre clienți”.

În ceea ce privește descrierea job-ului, printre altele, se spune că angajatul „oferă informații relevante despre specificul brandurilor și al trendurilor actuale, îndeplinește corespunzător sarcinile operaționale trasate, se auto-instruiește permanent și participă la traininguri specifice brandurilor”.

Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Pentru un alt loc de muncă, tot la reprezentanța Nike în România, se oferă „salariu fix, tichete de masă, program în ture, full-time”. De asemenea, se decontează transportul, se oferă programe motivaționale periodice și traininguri de profil.

Angajații beneficiază și de reducere la produsele comercializate. Se promite „mediu de lucru sport, modern și prietenos”.

Mai multe detalii despre acest loc de muncă găsiți LA ACEST LINK.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.