Replica unei femei pentru George Simion, care făcea un live în centrul vechi: „Omule, ești varză maximă”

Foto: Captură video g4media.ro

O tânără abordată în centrul vechi din București de George Simion, liderul AUR, i-a dat acestuia o replică dură, relatează g4media.ro.

„Omule, ești varză maximă, iartă-mă că-ți zic, te prostituezi maxim”, i-a spus femeia liderului AUR.

„Dar tu mai mult”, i-a răspuns George Simion.

Schimbul de replici a fost surprins într-o transmisie live făcută de liderul AUR pe rețelele de socializare. El venise în centrul Capitalei pentru a împărți pliante cu o chemare la miting.

AUR organizează un miting duminică, 2 octombrie, pentru a protesta împotriva creșterilor de prețuri la gaze naturale și energie electrică.

„Pentru restabilirea logicii normalităţii. Nu este nicio criză energetică în România. Producem la fel de multă energie ca acum un an, când nu era niciun război, doar că au trebuit să majoreze prețul energiei peste tot în lume și să simuleze această criză energetică. Cerem alegeri anticipate. Este un protest anti-guvernamental.

Sperăm să iasă mii, poate zeci de mii de oameni în stradă. Noi vom fi acolo cu membrii şi simpatizanţii noştri. Sperăm să ni se alăture şi alte structuri sociale și politice, sindicate, patronate, oameni care s-au săturat de facturile exorbitante, de prețurile care cresc pe zi ce trece”, a declarat George Simion la Antena 3.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.