Reduceri eMAG la produse pentru birou. Revoluția Prețurilor eMAG la electronice și mobilier

reduceri emag
Imprimantă la reducere pe emag.ro. Foto: emag.ro

UPDATE: În perioada 19-21 ianuarie, cel mai mare magazin online din România desfășoară Revoluția Prețurilor eMAG, o campanie de reduceri care vine cu oferte interesante la diferite categorii de produse. eMAG are mii de produse la reducere în cadrul campaniei Revoluția Prețurilor, iar unele dintre ele se bucură de o reducere de peste 50%.

Magazinul online eMAG are o serie de reduceri mari la electronice și la mobilier de birou. În această perioadă, laptopurile, imprimantele, videoproiectoarele, scaunele de birou, canapelele și fotoliile au prețuri și cu 35%-38% mai mici.

Întreaga listă de reduceri eMAG din această perioadă poate fi consultată AICI.

Un set de mobilier alcătuit dintr-o canapea Kring Sylvie cu 3 locuri, două fotolii cu 3 trepte de confort, maro, cu dimensiunile 193 x 100 x 101 cm, are o reducere de 30%. Canapeaua îmbină cu succes confortul, calitatea și stilul, fiind perfectă pentru birou.

Canapeaua Kring Sylvie are locuri laterale ce sunt echipate cu un mecanism de balansare, cu o acționare simplă, mecanică, ce transforma canapeaua într-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la canapele poate fi consultată AICI.

Un fotoliu Kring Royal, cu recliner si 3 trepte de confort, piele naturala, maro, cu dimensiunile 107 x 98 x 100 cm are o reducere de 30%. Fotoliul Kring Royal este confecționat din piele naturală de vacă, iar lateralele sunt din piele ecologică.

Acesta este echipat cu un mecanism de balansare cu o acționare simplă mecanică, ce-l transformă într-un loc de relaxare ideal pentru vizionarea filmelor.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la fotolii poate fi consultată AICI.

Un scaun directorial Unic Spot Pluto, din piele ecologică, are o reducere de 25%. Scaunul Unic Spot Pluto este reglabil pe înălțime prin sistem hidraulic și este potrivit pentru birou. Are dimensiunile 57.5 x 53 x 84-94 cm.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la scaune poate fi consultată AICI.

Un laptop Lenovo IdeaPad G50-80 cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70GHz, cu diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 1TB, DVD-RW, are o reducere de 15% și costă 1.599,99 lei.

Laptopul vine înzestrat cu procesoare Intel iCore de ultimă generație, gestionând sarcinile utilizatorilor în timp util. Performanțele grafice oferite de placa video dedicată AMD Radeon R5 M330 sunt de vârf, oferind imagini cu un nivel ridicat de detaliu și capabilități multimedia bune. De asemenea, laptopul are webcam cu microfon integrat. Tehnologia Lenovo Veriface Pro de recunoaștere a feței face ca inițierea oricărui fel de video conferință să fie foarte ușoară.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri poate fi consultată AICI.

O imprimantă multifuncțională Geljet Color Ricoh Aficio SG 3100SNw, A4, Wireless, are o reducere de 38%. Multifuncționala are următoarele funcții disponibile: imprimare, scanare, copiere, fax. Tipărește color, are wireless, USB, iar memoria are o capacitate de 64 MB.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la imprimante poate fi consultată AICI.

Un videoproiector Business Hitachi CP-X4022WN, XGA, 4000 Lumeni, are o reducere de 30%. Videoproiectorului folosește 3LCD, o tehnologie sofisticată, inovatoare, care utilizeaza 3 cipuri pentru a oferi imagini vibrante, reale și consistente.

Filtrul hybrid are o durată de viață mai mare decat filtrele convenționale. Această extindere a intervalelor de mentenanță reduce costul total al întreținerii în mod semnificativ.

Oferta completă poate fi consultată AICI.

Întreaga listă de reduceri eMAG la videoproiectoare poate fi consultată AICI.