Reclamele cu un cățel, preferatele internauților

Reclama cu cățelul Foto: Captură Youtube

Anul trecut, o reclamă cu un cățel a fost cea mai distribuită și vizualizată reclamă de la principalul eveniment sportiv al americanilor, iar anul acesta are toate șansele să se claseze din loc pe primul loc.

Din 1967, Super Bowl a devenit o adevărată sărbătoare națională pentru americani, iar milioane de oameni urmăresc meciul pentru campionat a National Football League. Drepturile de televizare ale Super Bowl-ului sunt deținute în fiecare an de o singură televiziune importantă, în curent, NBC, iar difuzarea anuală este faimoasă datorită celei mai scumpe publicitați din an.

Ca rezultat, publicitatea urmarită în timpul Super Bowl-ului a devenit un obicei al acestui eveniment anual, iar companiile care plătesc milioane de dolari pentru a primi publicitate la Super Bowl se întrec în reclame cât mai amuzante sau emoționante.

Anul acesta, Budweisser a continuat seria de reclame cu un cățeluș labrador. Dacă anul trecut acesta a fost acceptat de către caii din fermă, dar și de stăpânul lor, anul acesta se pierde, iar stăpânul pune afișe prin tot orașul pentru a-l găsi.

Tot caii sunt cei care îl ajută și de această dată și îl salvează de un lup care se pregătea să îl atace, apoi îl aduc acasă în siguranță. În doar o zi, reclama „Lost dog”(Câinele pierdut) a strâns aproape șase milioane de vizualizări.

Anul acesta, Super Bowl va avea loc pe 1 februarie și se va desfășura în Glendale, Arizone.

Iată și reclama de anul trecut care a strâns aproape 56 de milioane de vizualizări:

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.