Războiul unui șofer cu tiriștii. Polițistul Godină: „Faceţi suma IQ-urilor celor trei”

FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Un clip postat pe Facebook, în care șoferul unui autoturism se șicanează în trafic cu două tiruri, a ajuns viral pe internet.

Potrivit celui care a postat clipul, imaginile ar fi fost surprinse pe o porțiune de drum Oituz-Brețcu.

Șoferul tirului a filmat cum a fost șicanat în trafic de conducătorul unui autoturism, care îi taie calea în repetate rânduri, după ce trece și peste linia continuă.

Șoferul de pe autocamion îi spune prin stație unui alt tir din față să-l blocheze, iar autoturismul ajunge pe contransens, prin șanț.

„Faceți suma IQ-urilor celor trei. Cât v-a dat? Eu nu m-am putut decide care dintre ei e mai isteț”, a comentat polițistul Marian Godină, agent la Poliția Rutieră, celebru pentru poveștile din trafic pe care le postează pe Facebook.


Se pare că șoferul care s-a șicanat cu tiriștii a recidivat zilele trecute. Un alt șofer a surprins cu o cameră cum același conducător auto încearcă să-l intimideze pe un alt șofer. Acesta face cercuri cu mașina, gesticulează, amenință și la final turează motorul pentru a scoat fum.

Anul trecut, în luna septembrie, un filmuleț postat pe trafictube.ro, a devenit viral pe internet și a ajuns la jurnalele de știri.

În imagini a fost surprins un VW Touareg, care izbește un automobil Dacia Logan și îl scoate în afara carosabilului, în zona Fântânii Miorița din București.

Dacia a fost extrem de aproape să intre în stâlpul de beton al unui pod. De asemenea, un pieton care circula pe trotuar a fost foarte aproape să fie lovit. Cele cinci persoane care erau în Dacie au fost rănite.

Accidentul ar fi avut loc în vara anului trecut, însă imaginile au fost făcute publice abia în toamnă. După ce au văzut imaginile, procurorii au început o anchetă. S-a stabilit că șoferul Touaregului este controlor de trafic, iar cel din Dacie era angajatul unei companii aeriene.

Inițial, polițiștii de la Rutieră au spus că șoferii au declarat că totul a fost fără intenție, nu vor continua ancheta, iar cel vinovat de producerea accidentului a primit o amendă de 210 lei.

Însă, după mai multe expertize criminalistice, șoferul Toaregului a fost chemat ieri la Parchet și a fot acuzat că de tentativă de omor și reținut. Cei doi șoferi nu se cunoșteau și nu exista vreun conflict între ei, însă înainte de producerea accidentului ar fi exitat mai multe șicane în trafic.

FOTO: Captură Trafictube.ro
FOTO: Captură Trafictube.ro

Recomandările editorilor GreatNews:

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.