Primarul Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere pentru că a condus pe contrasens

robert negoiță
Foto: Pagina de Facebook Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins de polițiști circulând pe contrasens, pe Calea Dudești. Negoiță va fi doar pieton timp de 60 de zile, potrivit G4Media.ro.

„La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”, a transmis Poliția marți seară.

Primarul Robert Negoiță este în centrul atenție presei de câteva zile, după ce a anunțat că Primăria Sectorului 3 va planta aproape 300 de palmieri aclimatizați. Primii pe care i-a plantat, în Piața Unirii, au fost scoși la dispoziția primarului Capitalei, Nicușor Dan și trimiși înapoi la Primaria Sectorului 3.

Aceștia au fost sădiți în fața sediului administrației locale și în Parcul Pantelimon, potrivit lui Robert Negoiță.

Negoiţă a menţionat că autoritatea locală a plantat şi măslini aclimatizaţi în faţa sediului său şi în curtea unor biserici. Potrivit primarului, preţul unui palmier nu a depăşit 1.000 de lei cu TVA cu transportul inclus, iar al unui măslin de peste 100 de ani s-a ridicat la circa 500 – 600 de euro.