Prețuri pentru toate buzunarele. Cum alegi o alarmă și un sistem de supraveghere pentru casă

Sistemele de protejare pentru casă nu mai sunt de multă vreme un lux. Vă puteți alege un sistem de alarmă pentru casă chiar și cu un buget mai mic, pentru că în ofertă sunt produse pentru fiecare buzunar. De asemenea, oferte numeroase sunt și la camerele de supraveghere.

În acest articol vă prezentăm câteva lucruri esențiale pe care trebuie să le cunoașteți despre sistemele de alarmă și camerele de supraveghere, pentru a alege produsele de care are nevoie casa dumneavoastră pentru a fi protejată non stop.

Există câteva lucruri simple pe care trebuie să le știți despre alarma pentru casă. Un sistem de alarmă pentru casă se compune de obicei din centrala alarmei, tastatură, sirene interioare și exterioare și senzorii de mișcare.

De asemenea, mai sunt necesare și accesorii precum cablu, senzori magnetici, carcase, transformatoare sau suporți.

Senzorii de mișcare se pun în fiecare cameră, iar dacă e o suprafață mai mare e indicat să montați cel puțin doi. Important de știut este și faptul că aceste alarme pot fi astfel configurate încât să trimită avertizări pe telefon sub unui SMS sau un apel, atunci când este o efracție, este un pericol de incendiu, scurgeri de gaz sau inundație.

În ceea ce privește camerele de supraveghere pentru locuință, una dintre cele mai importante caracterisitici este calitatea imaginii. Dacă vreți imagini clare alegeți un senzor cât mai mare.

De asemenea, importantă este și rezoluția. De exemplu, cu o cameră de 2 megapixeli (1.920 x 1.080 pixeli), care are și un preț accesibil, puteți înregistra detalii pe o distanță liniară de până la aproximativ 15 metri.

Cu o cameră de 3 megapixeli (2.052 x 1.536 pixeli) puteți înregistra detalii importante, precum o față sau un număr de mașină până la o distanță de aproximativ 20 de metri, iar cu una de 5 megapixeli (2.560 x 1.920 pixeli) puteți avea detalii pe o distanță liniară de până la aproximativ 35 de metri.