Ofițer de poliție de la un penitenciar, prins cu droguri la concert

FOTO: Poliția
FOTO: Poliția

Un ofițer de poliție de la un penitenciar din apropierea Bucureștiului a fost prins cu droguri la un concert, relatează publicația G4media.ro.

Bărbatul a fost prins de un echipaj al Jandarmeriei cu două pliculețe cu o substanță albă asupra sa.

Prafurile, despre care există suspiciunea că ar fi cocaină, au fost trimise la laboratorul specializat al poliției pentru a fi testate.

Bărbatul, în vârstă 28 de ani, a fost depistat de jandarmi la un concert din București. El a declarat că a primit cele două pliculețe de la o fată pe care nu o cunoștea, în baie, fară să plătească pentru ele.

Ofițerului i s-a întocmit dosar penal.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.