O mamă i-a dat telefonul fetiței ca să se joace. „A comandat 10 motociclete, 10 perechi de cizme și un Jeep”

fetița comandă online motociclete cizme
Foto: CBS Boston

O femeie din Westport, Massachusetts, SUA, i-a dat telefonul fetiței sale în vârstă de 5 ani, pentru a o ține ocupată pe când se afla în mașină, relatează CBS News.

Mama ei credea că Lila se juca pe telefon, însă în tot acest timp fetița de 5 ani a făcut cumpărături online în valoare de 3.000 de dolari.

După câteva zile femeia s-a trezit că a primit acasă colete ce fuseseră comandate de pe Amazon.

„A comandat 5 motociclete roz, 5 motociclete albastre, 10 perechi de cizme de cowgirl și un Jeep”, a povestit Jessica Nunes. Motocicletele și jeepul erau de dimensiuni mici, pentru copii.

„Pur și simplu apeși pe butonul galben, apoi apeși pe butonul maro”, a explicat Lila cum a făcut cumpărăturile.

Întrebată de ce a cumpărat 10 motociclete, fetița a răspuns simplu: „Pentru că îmi doream”, potrivit ABC7.com.

Deși obiectele cumpărate nu puteau fi returnate, Amazon a acceptat returnarea acestora în momentul în care Nunes le-a explicat situația.

Femeia a spus că nu a pedepsit-o pe Lila, ci a încercat să o facă să învețe ceva din întâmplare.

„I-am spus că dacă se poartă frumos și face ceva treburi prin casă atunci îi putem cumpăra o bicicletă care este mai potrivită pentru vârsta ei. Și nu așa rapidă”, a spus Nunes.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.