O fetiță s-a electrocutat în timp ce se juca într-un parc din București

fetiță electrocutată în parc
Foto: Captură video Antena 3 CNN

O fetiţă s-a electrocutat și a căzut inconștientă la pământ într-un parc pentru copii din Sectorul 6 din București, anunță postul de televiziune Antena 3 CNN.

Fetița se afla într-un parc de joacă pentru copii (situat pe strada Tabla Buții). La un moment dat ea s-a urcat pe un gard metalic și a pus mâna pe un stâlp de iluminat. A fost trântită la pământ și și-a pierdut cunoștința.

Și mama fetei s-a curentat, dar nu la fel de grav. Femeia a atins stâlpul la aproximativ jumătate de metru mai jos decât unde l-a atins fetița, și a simțit o ciupitură.

Fata a fost dusă imediat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București și, din fericire, se află în afara oricărui pericol.

După incident, responsabilii companiei de electricitate Enel au întrerupt curentul în întreaga zonă pentru a verifica toți stâlpii de iluminat din parc. Poliția a evacuat parcul și l-a sigilat.

Poliția efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În urmă cu 3 ani, un alt copil s-a electrocutat în același parc într-un incident similar.

fetiță electrocutată în parc
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.