O femeie care e colaboratoare AUR ar fi vrut să intre cu gloanțe în Parlament

FOTO: Gov.ro
Parlamentul României. FOTO: Gov.ro

Lidrul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, a declarat, potrivit G4Media.ro, că o femeie care apare pe lista de colaboratori ai partidului AUR a fost prinsă, miercuri, la controlul obligatoriu de la intrarea în sediul Parlamentului cu patru gloanțe.

Aceasta se numește Elena Ariadna Cîrligeanu și figurează ca membru al Biroului Național de Conducere al partidului.

„E vorba de o doamnă care apare în fiecare săptămână pe o listă cu mai mulți colaboratori AUR, la controlul de azi dimineață s-au găsit patru cartușe letale în geanta sa. Acum e la secția de poliție, s-a deschis un dosar penal, se fac cercetări pentru a se verifica dacă gloanțele sunt pentru o armă care ar fi fost introdusă de altcineva în Parlament”, a declarart Simonis, pentru sursa citată.

Liderul partidului AUR, George Simion, a declarat că gloanțele aduse de femeie ar fi „brelocuri, suveniruri” și că întregul scandal e o „invenție”. George Simion, alături de mai mulți simpatizanți, protestează miercuri în fața Parlamentului, împotriva unor proiecte legislative.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.