O doctoriță a fost bătută de un pacient

FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com
FOTO: fernandozhiminaicela/Pixabay.com

O doctoriță care era de gardă la Spitalul Municipal „Anghel Saligny” din Fetești, județul Ialomița, a ajuns la Spitalul de Urgență din Constanța, după ce a fost bătută de un pacient. Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri.

Un bărbat s-a prezentat la spital cu dureri la un picior. După ce a fost consultat, medicul i-a recomandat să meargă la o altă unitate medicală pentru a face o radiografie pentru că Laboratorul de Radiologie al Spitalului Fetești nu mai avea program de lucru la ora respectivă.

Pacientul s-a înfuriat și a lovit-o pe doctoriță cu pumnii în zona feței. Colegii au sunat imediat la numărul de urgență și au cerut ajutorul polițiștilor. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au transmis că se fac cercetări în acest caz pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

De asemenea, potrivit jurnaliștilor locali de la independentaonline.ro, a început o anchetă și la spital pentru a se stabili cum s-a întâmplat incidentul.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.