Muncă în străinătate. Locuri disponibile în depozitele Tesco și Marks&Spencer din Anglia

O companie caută persoane capabile să lucreze în depozite Tesco (industria alimentară) și Marks&Spencer (industria textilă) din Marea Britanie.

Candidații care se înscriu acum pot pleca la muncă rapid, până la finalul lunii septembrie 2016. Nu se cere experiență sau calificare, ci doar seriozitate în muncă și o bună condiție fizică.

Te poți înscrie la aceste locuri de muncă la linkul de aici.

Candidații aleși pentru aceste locuri de muncă se vor ocupa cu depozitarea mărfurilor, verificarea comparativă a bunurilor și produselor din stoc, mutarea bunurilor și produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate.

Tot printre competențe se numără selectarea și ambalarea produselor pentru expedierea, încărcarea/descărcarea bunurilor, întreținerea curățeniei în depozit, manipularea mărfii.

Te poți înscrie la aceste locuri de muncă aici.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de locuri de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte oferte de locuri de muncă:

https://greatnews.ro/locuri-de-munca-depozite-din-strainatate-plaja-ajunge-la-132-de-euro-pe-zi-se-cauta-si-cupluri/

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.