Monica Macovei, implicată într-un accident rutier. Un motociclist a fost rănit grav

Foto: Wikipedia

Monica Macovei, fost ministru al Justiției și fost europarlamentar, în prezent avocat, a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia un motociclist a fost grav rănit.

Potrivit acesteia, motociclistul este cel care a pierdut controlul vehiculului și a lovit mașina condusă de Macovei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că sâmbătă, pe DN 39, în zona localității Mangalia, județul Constanța, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist și un autoturism.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital.

„Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.