Momentul în care se produce explozia de pe Autostrada Moldovei, surprins de o cameră video

Foto: Captură video „Ziarul de Vrancea”

Explozia produsă pe șantierul din Călimănești, din județul Vrancea, a putut fi văzută din Focșani, oraș care se află la 31 de kilometri distanță, rezultă din imaginile publicate de „Ziarul de Vrancea”.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din Focșani se poate observa cum cerul nopții se luminează brusc în depărtare, la ora 1:11.

Focul rezultat în urma exploziei de la magistrala de gaze a ars timp de mai multe ore. Pompierii au reușit să-l stingă în jurul orei 5 dimineața.

Potrivit ISU Vrancea, explozia s-a produs după ce muncitorii care lucrau la Autostrada Moldovei A7 au lovit magistrala de gaze din zonă cu un utilaj.

Din păcate 4 muncitori au fost găsiți carbonizați. Alți 5 au fost răniți. 2 dintre răniți se află în stare gravă la spital, având arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.