Momentul în care coloana cade peste copilul de 7 ani în sediul Primăriei Capitalei. Ce se observă în imagini

coloană primărie copil
Sursa: Captură YouTube

Au fost făcute publice imaginile care surprind momentul în care o coloană decorativă din holul Primăriei Capitalei a căzut peste un copil de 7 ani.

Băiatul se afla în sediul instituției alături de tatăl său, care venise pentru a rezolva o problemă. Tatăl copilului se afla foarte aproape de copil în momentul accidentului, discutând cu o angajată a primăriei.

În timp ce tatăl său vorbea cu aceasta, băiatul a încercat să se cațere pe coloană, iar aceasta s-a desprins și a căzut peste el.

Din imaginile filmate se vede clar că statueta-coloană a căzut foarte ușor, nefiind fixată corespunzător.

După ce coloana a căzut peste băiat, tatăl a fugit imediat la el, l-a luat în brațe și a ieșit din sediul primăriei pentru a cere ajutor. O ambulanță a sosit la fața locului după 4 minute, iar copilul a fost transportat la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” din București.

Băiatul se află acum internat în stare gravă în secția de Terapie Intensivă. Poliția a demarat o anchetă.

Vă recomandăm și:

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.